Bordo Fan

BORDO FAN je magazin džepnog formata namijenjen svim ljubiteljima i simpatizerima fudbala, ali prije svih navijačkoj populaciji Fudbalskog Kluba Sarajevo.

Magazin izlazi šest puta godišnje, ima ukupno 68 stranica, sa temama vezanim za FK Sarajevo i sve navijačke komponente koje ga prate.

Sadržaj čine rezultati i aktuelnosti vezane za sve selekcije FK Sarajevo, intervjui sa bivšim i sadašnjim igračima FK Sarajevo, a dio magazina rezervisan je sadržaje koje uređuju članovi Udruženja Navijača Fudbalskog Kluba Sarajevo (UNFKS). U magazinu ćemo se prisjećati i velikih utakmica FK Sarajevo, kao i životopisa istaknutih igrača i članova FK Sarajevo.

Tiraž magazina BORDO FAN iznosi 2.000 primjeraka, a značajna karakteristika je da se dijeli potpuno besplatno članovima Fudbalskog Kluba Sarajevo (FKS), članovima Udruženja Navijača Fudbalskog Kluba Sarajevo (UNFKS), članovima Udruženja „Bordo Prijatelji 1946“ (BP1946), tokom domaćih utakmica FK Sarajevo na stadionu Asim Ferhatović – Hase, te na lokacijama popularnim među navijačima Fudbalskog Kluba Sarajevo širom Bosne i Hercegovine, ali i inostranstva.

U procesu edukacije navijačke scene u Sarajevu i Bosni i Hercegovini, magazin BORDO FAN je samo prvi korak ka tom cilju kojem svi težimo.

 

Podržite nas – oglašavajte se u magazinu BORDO FAN!

 


 

BORDO FAN – bilten Udruženja BORDO PRIJATELJI 1946 – magazin navijača FK Sarajevo

 

Izdavač: Udruženje “Bordo Prijatelji 1946”, Branilaca Sarajeva 21, 71000 Sarajevo, Bosna i Hercegovina

Urednik: “Bordo prijatelji 1946”

Redakcija:  BP1946 Team, FKSINFO.com Team

Marketing: Udruženje “Bordo Prijatelji 1946”

Fotografije: FKSinfo Team, arhiv “Oslobođenja”, arhiv FK Sarajevo

Design i DTP: Jasmin Leventa i Sanel Palislamović

Web: Kenan Agić

Štampa: Garmond d.o.o., Džemala Bijedića 156, Sarajevo

Kontakt: info@bordoprijatelji.ba

Website: www.bordoprijatelji.ba

Magazin ima odobenje za korištenje grba FK Sarajevo po zahtjevu Udruženja “Bordo Prijatelji 1946” upućenom klubu br. 12/11 od 05.04.2011. Autorima tekstova je data potpuna autonomija i sloboda u pisanju, bez cenzure. Tekstovi objavljeni u magazinu BORDO FAN ne moraju nužno značiti i zvanični stav i mišljenje Udruženja “Bordo prijatelji 1946”. Stavovi izraženi u magazinu nisu zvanični stavovi subjekata koji se oglašavaju u magazinu.

Magazin je besplatan.